perjantai 28. elokuuta 2015

Hydra Facial

Käyn tosi harvoin kasvohoidoissa, sitäkin enemmän niistä haaveilen! Putsaan naamaani säännöllisesti ja teen kuorinnat ja naamiot säännöllisesti ja omasta mielestäni huolehdin kosteutuksesta jne. Nyt päätin kesän jälkeen mennä kunnolla putsaamaan kasvoni. Aina kesän jälkeen on sellainen olo, että on tosi rasvanen ja likanen iho. Johtuen ehkä aurinkorasvan rasvasuuden tunteesta, mitä jää ihoon vaikka kuinka on putsannut. Tähänkin muuten sain ohjeet, miten aurinkorasvasta pääsee eroon: tuplaputsaus! :)

Olen jo pitkään (siis vuoden!) harkinnut hydra facial hoidosta. Olen lukenut siitä, miten se toteutetaan, mitä haittaa siitä voi olla (en löytänyt mitään haittavaikutuksia) ja miten iho siitä "kärsii" (ei näytä kärsivän). Yksi mikä myös mietitytti, miten tomaatinpunainen sitä on sen jälkeen! (ei juuri ollut). Valitsin Kitty Cat Beauty Centerin Helsingin Kampista siitäkin syystä, että sivut vakuuttivat minut ja ajankohta, jolloin olin menossa, oli ennen Helsingissä tapahtuvaa palaveria joka pidettiin korttelin päässä Kitty Cat Beauty Centeristä :D. Otin riskin, etten olisi niin punainen niin kuin hoidon jälkivaikutuksissa "luvattiin".

Hanna oli minua vastassa mennessäni hoitoon. Hän oli erittäin ystävällinen, salonki oli oikein viihtyisä ja tunnelma rauhallinen. Siis olin vieläkin vakuuttunut, että tämä on hyvä paikka. Hoidon aikana Hanna kertoi koko ajan, mitä tapahtuu (itse halusin). Hoito ei ollut ollenkaan kivulias, eikä naamani juurikaan punottanut hoidon jälkeen. Ripsarit sain pitää hoidon aikana, joten kehtasin mennä palaveriinkin sen jälkeen (hehhe!). Tuloksen kyllä havaitsi heti! Näpyt oli poissa ja iho oli jotenkin....raikkaan näkönen! Ja selvisipäs minullekin, että vaikka olen luullut kosteuttavani ihoa hyvin, niin en ollut! Siitä vähän nätisti sain pyyhkeitä ja kehoitusta kosteuttaa hyvin. Hanna suositteli kosteuttavia seerumeita kasvovoiteen alle, jonka olin skipannut kesän ajan. Syy, miksi iho on hyvä pitää kosteana on kuulema se, että kuivaiho jättää "kalvon" ihon pinnalle ja tukkii huokoset, jolloin tali ei pääse pois ja puf! Näppylät ja finnit on siinä. Tulenpa siis paremmin pitämään huolta ihon kosteudesta.

Vaikka tulos on heti näkyvä, kuulema viikon päästä se vasta näkyy! Iho työstää sitä puhdistumista vielä prosessin jälkeen. Siistii! Vähän niin kuin tekisin hiit -treeni, jolloin 15 min treenin jälkeen jälkipoltto on päällä lähes tunnin. Näin mä sen ymmärrän!

Yhteen vetona siis; nettisivut, paikka sinänsä, Hanna ja hoito olivat erittäin miellyttäviä :D. Voin siis suositella hoitoa. Googlettamalla hydra facial löydät juttua, miten homma toimii. Tai voit käydä Kitty Cat Beauty Centerin sivuilla tsekkaamassa.

Tässä iässä haluan pitää ihostani parempaa huolta ja ennen kaikkea, hoidothan on aivan ihania! Kokeilkaa tekin (jos ei just tätä, niin jotain muuta) <3!

(valitettavasti kuva ei ole hoidon jälkeen, olisi pitänyt ottaa. Mutta otan sen viikon päästä, kun tuloksen pitäisi olla parhaimmillaan ;) )



Ei kommentteja: