maanantai 24. elokuuta 2015

Kunnon laiva

Vietin lähes koko viikonlopun laivalla, nimittäin Kunnon laivalla. Siljan kannella nautittiin aivan ihanasta aurinkoisen kesäisestä ilmasta :). Kyllä kelpasi lähteä risteilemään. Kavereina työporukkaa ja työryhmää ympäri Suomea. Eli siis ihan ei viihteen puolelle kokonaan mennyt ;).




Kävin kuuntelemassa luentoja ja suurimman vaikutuksen teki Maaret Kallio, joka luennoin Lujasti lempeä -teemalla. Loistava puhuja ja aihe kolahti ja kovaa. Suosittelen tutustumaan Maaretin aiheisiin.

Vaikutuksen teki myös aina niin mahtava Marco Bjurström, joka antaa itsestään aina palasen vaikka hän vaan vetää luentojen välispiikit. No hei, olinhan mä tietty myös Marcon happyhour tanssitunnilla ja aina yhtä kivaa :D. Jos aikaisemmista postauksista ei ole selvinnyt, niin liikkuminenhan on siis kivaa!

Minä, ihana Marco ja yksi työkavereista :).


Yksi ihan ehdoton oli myös tutustuminen paremmin foam rollerin käyttöön. Siitä olen tainnutkin kertoa jo aiemminkin. Mutta nyt kun osaan käyttää sitä niin kuin pitää, eri tekniikoilla eli vähän tehokkaammin, tulee muuten olemaan osana viikko-ohjelmaa! Aivan loistava avaamaan kalvoja aina jalkapohjasta kallonpohjaan (niskaan) saakka. Kohta ei pitäisi enää kiristää.... :)

Kaiken kaikkiaan siis erittäin hyödyllinen viikonloppu...ja hauska! En muista, milloin olisin tanssinut niin paljon kun tuolla risteilyllä. Joku paikallinen bändi on muuten ihan loistava!! Ja nauraakin sai vedet silmissä :´D.

Tämä on lähtöaamuna :D.




Jos tulee mahdollisuus lähteä KKI:n järjestämälle Kunnon laivalla, menkää ihmeessä. Seuraava laiva taitaa lähteä rannasta 2017. Mutta nyt täytyy taas asennoitua tähän normi arkeen, hyvillä mielin!


Ei kommentteja: