torstai 20. elokuuta 2015

Arjen pieniä nautintoja

Tällä hetkellä mielessä pyörii tulevaisuuden mahdolliset uudet kuviot ja aika ajoin jännittää ihan vietävästi! Mutta siksi arjen pienen pienet nautinnot rauhoittaa mieltä ja saa välillä muuta ajateltavaa.

Mun yksi pieni ilon aihe on, kun Olivia -lehti tipahtaa postilaatikkoon :). Musta on ihana katsella muotikuvia ja poimia sieltä mahdollisesti vinkkejä, miten omia vaatteita voi sommitella uudella tavalla. Ei tarvii ostella uusia kun vinkkejä saa, miten vanhoja hyödyntää. Ihana bongata pieniä hemmottelutapoja, uusia reseptejä tai vinkkejä, minne voisi matkustaa.... Olivia mahdollistaa ihania pieniä haaveita... :D



Arjen pieniä iloja on myös tietysti makunautinnot! Hyvät smoothiet tai uusi välipala, jonka on keksinyt lehdestä tai netistä jonkun toisen blogista. Ihanaa saada hyviä vinkkejä muilta! Siksi mä luen blogeja.

Ihanaa soya-kauravalmiste marjoilla ja mantelirouheella

Maukasta vihersmoothieta ja ihanaa Clipperin teetä!

Joskus arjen nautinto on nappaa kahvakuula käteen ja jumppaa ulkona, kun se on mahdollista! Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja linnut laulaa...ja mikä parasta; hiki valuu!


Nämä on ne pienet arjen luksukset! Ei tarvita bling-blingiä (ei aina!) eikä sen kummempaa glamouria. Arjesta löytyy yllättävän paljon pieniä nautintohetkiä, kun osaa vaan bongata ne. Mitkä on sun arjen pienet nautinnot?

Ei kommentteja: