torstai 13. elokuuta 2015

Miten kosmetiikka valintani kesällä toimi?

Tavoitteena oli tänä kesänä lähteä lomalle kevyesti liikkeelle. Kosmetiikkatuotteet (puhdistusaineet mm.) painaa paljon ja halusin keventää kassia vähän edes näiden osalta. Täytyy tunnustaa, että ikävä tuli mun toimivia, kunnon puhdistusaineita :/. Valinnat ei varmasti olleet oikeita ja siksi haluan jakaa tätä teidän kanssa. En siis ole mikään ammattilainen ja siksi valinnat ei välttämättä ihan onnistuneita. Enkä halua torpata kaikkia tuotteita, ei vaan toiminut mulla.


No niin, aloitetaan vasemmalta L300 meikinpoistoaineella. Annoin sen melkein samantien äidilleni. Käytän Sensain +38 ripsaria, joten eihän se tuolla lähde. Se vaatii sen lämpösen veden :). Ja kun muuta meikkiä en käytä, niin mitäs minä sillä. L300 kasvovoide mun mielestä toimii ihan kivasti, ehkä pientä kiiltoa otsassa, mutta eiköhän sitä ole kesällä muutenkin. Eosin huulirasva toimiva. Itseruskettava toimiva alkukesästä kun väriä ei muualta saanut. Ihanan helppo, ei tuhri, ei oranssi, kuivuu nopeasti. Siis ihan loistotuote! Pabba piparminttu kasvoveteen ehkä hieman petyin puhdistamisen osalta. Varmasti olisi vaatinut ensin puhdistusemulsion, josta siis kesäksi luovuin. Mutta virkisti kyllä! Aurinkovoide hyvä! Mutta sitten tämä Beauticologhy, mango: kostauttava ja virkistävä vartalospray. Tuoksu hyvä, ehkä piti hyttysiäkin vähän loitolla, virkistikin kivasti, mutta jos halusin kosteuttavan hyödyn, piti suihkia sitä pitkin päivää useampaan kertaan. Joten ei täyttänyt ihan odotuksia.

Toimivia osa, osassa pieniä puutteita. Niin ja tämä:


Tämä pelasti lomapäivän, kun halusin kasvot IHAN puhtaan tuntuiseksi! Tätä voin suositella :D.

Mutta näin tänä kesänä. Nyt naama pitäisi saada kuntoon omilla kunnon tuotteilla...ehkä vaatii kosmetologin apua kesän jäljiltä jossain vaiheessa, mutta ensin kotikonstein.

Miten te olette lomalla huolehtinut kauneudestanne? Ehkä saisin teiltä hyviä vinkkejä sitten ensi kesään ;). Never too old to learn!