maanantai 1. kesäkuuta 2015

Se on kesä nyt!

Kesä on virallisesti alkanut :) ! Lauantaina vietettiin koulun päättäjäisiä ja meidän neidit saikin hienot todistukset! Sitä olikin syytä vähän juhlia, joten aurinkoisella terassilla kippistettiin tyttöjen kuohuvalla. Ihanaa nähdä tyttöjen ilon: nyt alko loma!



Lauantaille mahtui paljon! Tyttöjen todistusten jaon jälkeen kävin vielä vetämässä treenit viimeisenä lauantaina ennen kauden päättymistä ja sen jälkeen lähdimmekin ystävien kesäjuhliin pyörähtämään ja sieltä vielä toisten ystävien luo viettämään valmistujaisia. Huh! Melkosta rumbaa, mutta kivaa sellaista. Ihana nähdä miten nuoret ovat intoa täynnä tulevaisuuteen, maailma on heidän ja kaikki mahdollisuudet edessä :D. Itselle tulee mielettömän hyvä ja lämmin fiilis katsellessa näitä nuoria. Saa ihan uutta potkua itsekkin!

Lauantain asuja :)


Välillä dobokilla....
...ja juhlavammin, mutta rennosti!




















Sunnuntaina kävimmekin tyttöjen kanssa pyöräilemässä ja vielä kertasimme reittiä ukille. Tytöt viettävät tämän viikon aamupäivät telinevoimistelun parissa, jonka jälkeen sitten pyöräilevät ukille loppu päiväksi. Oli niin mahtava keli ulkoilla vaikka vähän tuulikin.... Ei ehkä ihan vähän, kun nuorimmaisen vauhti loppui ylämäessä kun yhtäkkiä tuli puuskittainen tuuli ja pysäytti pikkuisen vauhdin ;).

Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu takana ja useita tulossa. Nautitaan joka hetkestä, jokaisesta auringon säteestä ja ihanasta vehreydestä! Nautitaan lapisista, heidän innosta, nautitaan ystävistä, nautitaan puolisosta ja tästä hetkestä. Ihanaa alkanutta kesää! <3

Kesänuttura

Ei kommentteja: