keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Vapaus tekemään mitä vaan....

Loma antaa ihanan vapauden tunteen. Arjen  kahleista irti, vapaa tekemään mitä vaan :). Semmosen fiiliksen saan aina lomalla. Vaikka mun kesäloma ei olekaan vielä alkanut, niin päätin että nautin tästä kesäajasta, joka viikko. (Olis hassua sanoa "joka hetki", koska rehellisesti sanottuna en nauti tämän hetkisestä tuulisesta, vähän viileästä ilmasta). Ja tätä loman tuntua saan näillä pienillä viikonlopun reissuilla, mitä meillä on nyt ollut. Etenkin viime viikonloppuna, kun vietimme perjantaista sunnuntaihin Tallinnassa. Ja eihän siitä treenaamisesta pääse ;)! Nimittäin alunperin lähdimme Tallinnaan leirille ja päätimme yhdistää lauantain leiritykseen miniloman tyttöjen ja ystävien kanssa.

Perjantai iltana pääsimme perille ja olimme varanneet vanhan kaupungin torin laidalta kaksi huoneistoa Raekoja Residenceltä. Sijainti oli mitä erinomaisin. Tykkään tuosta Tallinnan vanhasta kaupungista! Ilta oli aika lämmin ja tytöt pääsi heti lomatunnelmaan katuesityksiä katsellessa. Etenkin nuorimmaista kiehtoi breakkaajien esitys. Enkä ihmettele! Huikeita temppuja ja uskomatonta kehon hallintaa! Nautimme kaupungin fiiliksestä ja hyvästä ruuasta vielä ennen nukkumaan menoa.

Raekoja plats ja Raekoja Residence

Aamupala nautitaan vakkaripaikassa Peppersackissa. Huokeita hintoja ja ihan parasta puuroa, mitä olen koskaan syönyt!! Sillä jaksoi jo treenata muutaman tunnin :).

Aurinko paistoi, lämpöä riitti niin, että mekolla tarkeni. Kerittiin nauttia säästä ja vähän shoppailusta. Ja lauantai iltana istuttiinkin myöhään vanhantorin laitamalla olevassa ravintolan terassilla. Seura oli hyvää ja tytötkin jaksoi yllättävän kauan valvoa. Ihanan lepposaa ja mukavaa. Tällaisia kesäviikonloppuja on ihana viettää! Ei turhia murheita mistään. Ollaan vaan hyvässä seurassa ja nautitaan siitä hetkestä :)!

Niin kuin aina, kotiin lähtö on vähän haikeaa. Olisin voinut vielä jäädäkin, mutta töihin oli vielä tultava. Sää kuvasti fiiliksiä, vettä satoi. Mutta kumma kyllä, yhden lämpimän päivän voimalla jaksaa hyvin töissä :).

Mieleen jäi kytemään uusi reissu Tallinnaan vaikka tyttökavereiden kesken. Vähän hemmottelua day spassa ehkä kampaajallekin... Syödään hyvin ja rupatellaan tyttöjen juttuja. Ihan toteuttamisen arvonen juttu :).

Sitä ennen nautitaan näistä kesäisistä viikonlopuista, satoi tai paistoi! <3

Ukkonen lähestymässä....

Ei kommentteja: