tiistai 26. elokuuta 2014

Fiilistelyä niistellen

...terveisiä sairasvuoteelta...

Vielä eilen illalla ajattelin menevä tänä aamuna salille. Päivä alkaisi hyvin treenin jälkeen kun veri kiertää ja oikeesti on herännyt! Mutta yön aikana suunnitelmat muuttui. Kurkku oli niin kipeä, että häiritsi unta. Ja sitä unta häiritsi myös vuotava nenä :/. Ei kiva! Nyt sitten pötköttelen sohvalla ja koitan tervehtyä. Nielun karseeta kipua ja poskien särkyä lukuunottamataa voin oikein hyvin ja tekisi mieli tehdä yhtä ja toista. Mutta lääkärissä käynti osoitti, etten ole ihan terässä. Välillä tuntui kävellessä kotiin, että hoipun puolelta toiselle ja hiki puski päälle. Eli kiltisti noudatan lääkärin ohjeita ja pötkötän sohvalla nauttien paljon nestettä ja kaikkea mahdollista vitamiinipitoista, kuten kuvasta näkyy :). Lakrits-pakuritee höystettynä tuoreella inkiväärillä on muuten paitsi tervehdyttävää niin hyvää!


Mun piti itseasiassa kertoa innostuksestani saliharjoitteluun niin monen vuoden jälkeen. Mutta just nyt nuhanenäsenä se ei tunnu osuvalta. Joten mieluusti fiilistelen muutaman päivän takaista Cheekin keikkaa :D! Olin yksi niistä onnekkaista mieheni ja hyvien ystävieni kanssa, jotka pääsivät todistamaan suomalaisen artistin kovan työn tulosta. Ja olihan huikee! 

Nostan hattua Jare Tiihoselle! Hän on kyllä unelmiensa perässä mennyt ja tehnyt töitä hartiavoimin, että siihen on päässyt mihin on halunnut. Hyvä osoitus siitä, että jos oikein kovasti jotain haluaa ja on valmis tekemään töitä sen eteen, saavutta sen. Never give up! Ja tämä on yksi motoistanikin. Ihan loistava fiilis oli, ihan loistavalla ohjelmakattauksella. En osaa tarpeeksi hehkuttaa eikä varmasti ole tarvettakaan. Jokainen meistä pystyy mihin haluaa, jos vaan on valmis tekemään töitä ja jaksaa olla kärsivällinen. Vain taivas on rajana! Enkä muuten ollut liian vanha keikalla laulamaan sydämeni kyllyydestä tai kiljumaan ja hyppimään mukana ;)!





Ei kommentteja: