perjantai 3. heinäkuuta 2015

I'm alive!! :D

Kesävauhtia :)

Kesä on ihanaa aikaa!! Mä rakastan kesää! Tämän viikon aikana (kun lämpimiä kesäiltoja ja -päiviä on riittänyt) olen nauttinut! Ihana pukea mekko päälle, läpsytellä menemään flip flopeissa, tuntea auringon lämpö iholla ja tehdä asioita, joita talvella ei voi!

Tallinnan reissu kesäkuun 13. päivän aikana esti meitä näkemästä prinssi Carl Philipin häitä, joten ystäväni tytär otti sen talteen ja pääsimme tällä viikolla ystäväni ja äitini kanssa katsomaan naapurin pojan häitä :). Hyvä syy tehdä ihanaa kesäistä salaattia...mansikoita, vesimelonia, pähkinöitä...., nauttia vähän skumppaa ja vaahtokarkkeja. Häät on niin ihanat! Harmi, ettei lähipiirissä ole häitä tulossa... Mutta oli ihana ilta naisten kesken!

Kesän salaattiaineksia....nam!

Naisten iltaan....


Pääsin pitkästä aikaa melomaan :D! Ihanaa! Joskus olen sitä tehnyt enemmänkin, työnkin puolesta, mutta perheen perustamisen aikoihin ja jälkeen melominen on jäänyt. Nyt koitti tilaisuus, kun äitini on lasten vahtina kunnes meidän loma koittaa. Niin ihana aurinkoinen ilta  mahdollisti pienen melontaretken Bodomjärvellä. Ihanan hiljaista, ihana aurinko, ihanaaaaa........... <3 Loved it!!






Oonko nyt hehkuttanut tarpeeksi tätä kesää ja aurinkoa?? Sitä ei voi tehdä liikaa. Niin lyhyt se meillä on. Otan siitä kaiken irti aina kun vaan voin...nautin pyöräilystä töihin ja kotiin sortsit ja t-paita päällä. Ihan mahtavaa! MAHTAVAA!! :D

Tunnen olevani niin elossa kesällä! Mä olen täynnä elämää ja seikkailua, uusia / vanhojen uusintoja kokemuksia ja makuelämyksiä.... Nauttikaa, nauttikaa, nauttikaa joka hetkestä. Tämä hetki ei tule enää koskaan!


Kesä <3

P.S. Uusi nimikin on nyt käytössä! Osoite ei muutu....

Ei kommentteja: