torstai 16. heinäkuuta 2015

Kevyesti matkaan mukaan

Mun tavoite tänä kesänä on lähteä kevyesti liikkeelle. Tämä tarkoittaa lähinnä beauty bagiäni. Samaahan ei voi sanoa vaatelaukustani :).... harmi etten niistä vaatekasoista ottanut kuvia. Mutta ehkä saan postattua vielä loma-ajan asuistani tänne. Toivottavasti muistan ottaa niistä kuvia ;). Kesähän on niin lyhyt täällä ja kesävaatteita siihen nähden paljon...

Haluan lomalla huolehtia niin ulkoisesta kuin sisäisestäkin hyvinvoinnista. Tää kuulostaa niin kliseiseltä ja löytyy varmasti jokaisesta blogista. Noh, mutta mulla on perusteluja tähän. Aloitetaan ensin tuosta ulkokuoresta.



Vasemmalta oikealle: L300 silmämeikin poistoaina: en halua hieroa ripsareita (se on varmasti ainoa, jota lomani aikana käytän, jos sitäkään), kun ei ole "kunnon" putsareita mukana. L300 kosteuttava ja tasapainottava kasvovoide: sopii niin päivä- kun yövoiteeksi. Kaksi yhdessä, yes!! Sininen pikkuinen purkki on eosin kookos huulirasva. Ilman huulirasvaa en tule toimeen! EQ Evoa itseruskettava. KYLLÄ! En ole varma, saako sitä aurinkoa vai ei. Ehkä turhamaisuutta, mutta haluan väriä tähän kalman kalpeuteen. Pabba piparminttu kasvovesi, Jolielta. Näin ikääntyvälle iholla hyvä kasvovesi puhdistamaan, mutta myös virkistämään kasvoja vaikka pitkin päivää. TIETENKIN Acorelle luonnonkosmetiikasta aurinkosuojavoide (siis jos tarvii) suojaamaan ihoa, kerroin 30. Beauticologhy, mango ihan oikealla: kosteuttava ja virkistävä vartalospray. Pieni näppärä joka korvaa body lotionin. Vielä lisäksi edessä kasvoille antioksidantti seerumi päivävoiteen alle, joka mm kosteuttaa. Näillä meinasin pärjätä tämän kesäloman :). 

Meinasi ihan unohtua. Lisäksi kaksi kappaletta luonnonkosmetiikan kasvonaamioita (kuva alla). Pitää saada välillä kaikki se rasva yms. moska syväpuhdistettua kasvoilta. Siitä tulee aina niin raikas fiilis!


No sitten jatketaan sisäisestä hyvinvoinnista. Olenkin kertonut mun vaikeasta vatsasta (voit lukea sen täältä) joten haluan huolehtia sen toimivuudesta myös lomalla. Ja etenkin kun käymme paikoissa, joissa en voi itse määrätä, mitä syödään. Välipalat täytyy tottakai olla, säännöllinen syöminen myös lomalla! Mulle tosi tärkeetä, säästytään kiukuselta lomailijalta ;).


Astmalääkkeet loppu ja reseptiäkään en saanut uusittua ennen kesää, joten ennen kovempaa treeniä aion kokeilla Herbsin sporttia: lisää hapenottokykyä ja palautumista. Luonnontuote! Giant barin erimakuja mukaan, ettei nälkä pääse matkalla yllättämään. Wholefoodin 360 vaniljan makuinen annospusseja, joka vaan sekoitetaan veteen ja shakeri riittää sen sekoittamiseen. Vaikea löytää valmiita tuotteita vaan shakerilla. En aikonut raahata matkalle blenderiä vaikka uusi, hieno ja niin ihana onkin....Tämä siis helppo välipala nestemmäisenä. Ja tottakai spiruliina ja ohranoras mukaan vatsan toiminnan takaamiseksi...JA CHIA SIEMENET! Meinasi unohtua.

Eikö tää nyt aika kevyeltä näytä? Tästä toki puuttuu vielä shampoo ja hoitoaine, joka käy koko perheelle. Harja, ostin pienemmän tangle teezerin; on niin kehuttu, että pakko kokeilla. Ja tottakai meikkipussin sisältö, joka koostuu ripsarista, kulmakynästä ja lukuisista huulikiilloista. Ne riittää kyllä!

Mä olen tyytyväinen tähän minimointiin. Aiemmin on ollut huomattavan suurempi erä tuotteita lähtenyt mukaan. Nyt vähän kevyemmin. Miten te pakkaatte tärkeimmät tuotteet mukaan vai meettekö ihan luonnon lapsena? Olis kiva kuulla!




Ei kommentteja: