tiistai 21. huhtikuuta 2015

The final countdown.....

H-hetki lähestyy kovaa vauhtia :)! Enää kuusi aamua lähtöön. Huh! Miten aika kuluukin nopeammin kun lähtö on niin lähellä...ja tarkoitan nyt lähtöä EM-kisoihin.

Muistan vielä kuin eilisen päivän sen puhelinsoiton eräs tammikuisena sunnuntai-iltana, kun tiedusteltiin että olenko kiinnostunut lähtemään kisoihin. Ja päätös piti tehdä samana iltana! Muistan, kuinka paljon sitä jännitin ja hermoilin. Kun päätökseni sitten tein ja alkoi valmistautuminen, ajatus EM-kisamatkasta tuntui todella kaukaiselta. Tammikuusta huhtikuun loppuun oli aikaa vaikka kuinka paljon. Nyt huhtikuu on hurahtanut kauheaa vauhtia ohi, enkä tahdo aina tajuta että tämän työviikon jälkeen lähdetään edustamaan Suomea! Something to be proud of!

Viimeksi kirjoitinkin siitä, kun keho ja mieli sanoo, että pitää pysähtyä niin pitää pysähtyä. Niin olen kirjaimellisesti tehnyt. Toki treenaamassa olen käynyt kyllä, hieronut liikesarjoja niin paljon kun on vielä ehtinyt. Ja niissä olen päässyt aika harppauksen eteenpäin! Yksi koutsaajistani liikuttui siitä, kuinka hyvin se jo sujuu <3. Olen saanut palautetta, että ei ole enää räikeitä virheitä. Ainahan on parannettavaa, aina! Tässä lajissa ei olla koskaan valmiita. Mutta jos nyt tähänkin pisteeseen olen päässyt, voin hyvillä mieli lähteä kisoihin. Tällä hyvällä fiiliksellä kun lähden, ei voi mennä vikaan. Ja jos nyt sattuu unohduksia, niin mitä sitten. Tiedän, että teen parhaani ja teen sen ylpeydellä, voin olla itseeni todella tyytyväinen.

Onneksi pääsee vielä nauttimaan kevään lähestymisestä kävellen ja hölkkäillen aurinkoisessa säässä. Se vaan nostaa sitä hyvää fiilistä. Ja vielä ehtii ennen lähtöä tsemppaamaan tyttöjä omissa suorituksissaan telinevoimistelussa ja esikoisen vyökokeessa. Ne on tärkeitä juttuja! Harmittaa, että nuorimmaisen tanssiesitys jää näkemättä, mutta sovimme että tuttumme ottaa sen videolle ja katsomme sen sitten yhdessä kun tulemme kotiin.

Kaikkea kivaa siis tiedossa! (näköjään minulle tiettyjen juttujen suorittaminen, ja etenkin niiden tuoma kutkutus vetoaa minuun suuresti, elämän mausteita) :) Lisää fiiliksiä ja kokemusten jakamista sitten kisojen jälkeen. Ja sitten onkin aika huilata. Mutta sitä ennen ilolla, ylpeydellä ja tosissaan kisoihin! Ihanaa kevättä!


 

Ei kommentteja: