torstai 4. helmikuuta 2016

Se tunne, kun kaikki rullaa!

Mitä se on, kun tuntee leijuvansa...? On niin hyvä olo :). Kaikki rullaa, aurinko paistaa, hymy kasvoilla.... Mahtava olo!



On muuten älyttömän hidasta saada firma toimintakuntoon. Ja tarkoitan nyt tätä byrokratiaa. No, on ollut hyvää aikaa myös itselle. Toivon mukaan sitä aikaa ei kohta ole NÄIN paljon. Tilanne näyttää kaikin puolin hyvältä. Ja pääasia on, että asiat etenevät.

Lajitreenitkin on maistunut ja alkaa tulla "nälkä" ;). Tulevana lauantaina on SM-kisat ja oikeastaan tähän päivään mennessä en ole niitä ehtinyt juuri miettimään / jännittämään. Ei ole ollut aikaa! Viime yönä tosin heräsin johonkin ja aloitin mielikuvaharjoittelun. Se tuntuu tulevan itsestään...valmistautuminen henkisesti kun siihen on tilaisuus. Vaikka treenitunteja ei ole alla niin paljon kuin pitäisi olla, lupaan tehdä parhaani. Sen enempää en itseltäni voi vaatiakaan, tietäen mikä tilanne oli syksyllä. Tästä lisää, kunhan selviän kisoista :D.

Mutta tää tunne...kevättä kohti mennään... Linnutkin jopa laulaa, aurinko muuten lämmittää aikas mukavasti päiväs aikaan kun pääsee pihalle. Jotkut pienet lumipurot solisee, ilmassa tuoksuu ajoittain jo kevät. Ihan mahtavaa! Tuntuu siltä kun herää pikkuhiljaa pitkästä horroksesta. Odotan jo sitä päivää, kun voin sujauttaa jalkaani flip flopit ja painella pihalle! ...siihen taitaa mennä vielä tovi, mutta sekin päivä sieltä tulee. Nautin tästä alkavasta keväästä, nautin tästä ihanasta tunteesta, nautin niistä hetkistä, jotka saa mun olon kevyeksi, nautin ihanien ystävien seurasta, nautin tästä päivästä! Ja niin kliseistä kun se onkin, se hetki ei tule enää takaisin.





Miksi tuhlata tämä elämä murehtimiseen, surkutteluun ja vihoitteluun? Elämä on siihen liian lyhyt ja liian arvokas! Mä en ole liian vanha nauttimaan elämästä...etkä ole muuten sinäkään! <3



Ei kommentteja: