tiistai 19. toukokuuta 2015

Tukka hulmuten!

Nyt on ollut pitkä tauko kirjoittamisessa. Huomaan, että kisojen jälkeen on vaan tarvinnut aikaa olla itsensä ja perheen kanssa. Takki oli ihan tyhjä. Taekwon-do treeneissä en ole päässyt vielä vauhtiin, olen kyllä niitä vetänyt, mutta oma treeni on nyt jäänyt. Mutta nyt annan itseni nauttia vähän muistakin lajeista :). Salitreeneistä olen nauttinut ihan täysillä! Jotenkin se vaan tuntuu ihanalta just nyt! Asetin itselleni tavoitteen tänä kesänä...näköjään pitää olla aina jokin päämäärä :), huoh! No, joka tapauksessa. Tavoitteenani on saada tämän kesän aikana vedettyä kolme leukaa. Katsotaan, miten siinä käy :D.

Ja yksi kauan odotettu hetki on koittanut: pyöräilykausi alkoi ja nimenomaan työmatkapyöräily! Jee!! Ihan huippua vaikka välillä tuntuu, ettei jaksa. Vaatii vähän totuttelua. Mikä sen parempaa päivän aloitusta kun saada raitista ilmaa, kuunnella lintujen lauluja ja nauttia aamuauringosta (sateeseen en lähde polkemaan!)? Ei mikään. Pyörän selästä on itse asiassa mukavaa kattella ruuhkaa ja todeta, että "kyllä mulla vaan menee nyt paremmin!". Heh! Matkaseurana mulla on rakas ystäväni ja me koitamme yhdessä opetella polkemaan välillä rauhallisemmin, jos tuntuu että jaloissa painaa. Ja kyllä se matka taittuu mukavasti rupatellen, rauhallisesti. Mihinkään ei ole kiire (kun huomioi, että töissä on silti hyvää aikaa käydä suihkussa). Matkaa mulle tulee päivän aikana mennen tullen 24,5 km eli reilu 12 km suunta. Ihan mukava matka aamuheräämiseen ja työpäivän nollaamiseen. Ja kun kotiin pääsee, voi ottaa rennosti kun päivän liikunta on jo hoidettu. Ei sillä, että kokisin sen pakkona suorituksena. Ei, ei. Nautin pyöräilystä, nautin ulkona olemisesta. Johan tässä sisällä on istuskeltu jo monta kuukautta!

Rohkaisen kaikkia ottamaan pyörät esiin, huoltamaan ne ja lähteä liikkeelle. Tässä suorittavassa yhteiskunnassa ei ole pakko polkea täysiä! Kehottaisin nauttimaan myös, mitä ympärillä tapahtuu! Ihastelkaa ihanan vaalean vihreää maisemaa, linnun lauluja, sinistä taivasta, NAUTTIKAA!! Ja minkä vapauden se pyörä myöskin tuo! Aivan mahtavaa! Ja hei, samalla voi osallistua leikkimieliseen km-kisaan! Löytyy netistä https://www.kilometrikisa.fi/ . Hauska tapa haastaa kaveri, työkaveri tai perheen jäsen. Eikä tämäkään tarkoita kauheaa suorittamista. Tässä ei mitata vauhtia vaan matkaa :). Kaikki mukaan!

Koskaan ei olla liian vanhoja pyöräilemään! Siitäkin kun löytyy vaikka mitä vaihtoehtoja vaikka olisi joitakin liikuntarajoitteita! Mukavan vauhdikasta kevättä!! <3

Mukavaa matkaseuraa ihanissa maisemissa! Työmatkan varrelta. (kuva viime kesältä)

Ei kommentteja: