torstai 26. maaliskuuta 2015

Be great, feel great, act great...

Tälläseltä tuntui eilen treeneissä. Siis ihan mahtavaa! Hyvän lämmön jälkeen potkut nousi kevyesti ja korkealle, jopa tuplapotkut (ensin keskivartalon kohdalle ja siitä suoraan pään korkeuteen)! Sain kommenttia treenin jälkeen, miten hyvin ne potkut sujui ja jalka nousi. "Mikset noin tee matsissa?" Vastaus on hyvin helppo...ei ole puolentoista tunnin lämmittelyä alla!

Tampereen kisoista :)

 Ja tässä kohtaa pääsen siihen realismiin, kun kroppa on tämän ikäinen. Lämmittelyä vaaditaan oikeasti vähintään 45 min ennen kuin kykenen äärisuorituksiin. Mitä vanhemmaksi kroppa tulee, sitä enemmän se lämmittelyltä vaatii. Mä aina sanon, että olen kuin diesel, hitaasti kiihtyyvä ;).

Tunnustan, tunti treenin päättymisen jälkeen olo ei ollut enää niin "great!". Kolotti ja kiristi enemmän kuin ennen treenejä! Tämäkin on karu totuus. Lihashuollon merkitys senkun kasvaa kropan ikääntyessä, puhumattakaan kunnon palautumisesta. Viime lauantai kisapäivän ja sunnuntai treenin jälkeen olisin tarvinnut ehkä kahden päivän levon. Sen sijaan maanantaina kävin salilla jumppaamassa (tarkoitan todella rauhallista jumppaa jaloille, vatsoille vähän tiukempaa reeniä ;) ), tiistaina oli omat lajitreenit, keskiviikkona eli eilen olin ottelutreeneissä ja tänään on jälleen lajitreenit. Tiedän, että mun pitäisi pitää lepopäiviä, mutta sen vuoro on perjantaina. Pääsiäisenä otan huomattavasti rennommin, sen lupaan!

Kehon huoltoa auringossa :)

Syy tähän kovaan tahtiin on tulevat EM-kisat huhti-toukokuun vaihteessa. Vielä voi pitää tätä tahtia yllä, mutta pääsiäisen jälkeen täytyy rauhottaa jotta kroppa on ihan terässä kisoissa. Toivon, että kisoissa voin taas tuntea..."be great, feel great, act great" , eikä ollenkaan liian vanhaksi ;).



Ei kommentteja: