perjantai 2. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015

Näin se vuosi vaihtui, ja joulukin jo meni. Ihanan rauhallinen joulu, perheen kesken. Oikein mukavaa ja rentouttavaa. On aina yhtä ihanaa seurata tyttöjen ilmeita ja reaktioita joululahjoja avatessa. Joulupyhät sitten menikin nuorimmaisen uutta peliä pelaten ja Loops-koruja tehden :). Ihan mahtavaa aikaa tyttöjen kanssa!

Joulupöydän valaistus
Me tytöt :)


Uusi vuosi meni ystävien kanssa ihan näin naapurissa. Käytiin katsomassa porukalla lähi asuinalueen mahtavat ilotulitukset kahdeksalta. Oli todella upeat! 

Uuden vuoden look!


Uutena vuotena mulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia, enkä tehnyt nytkään. Mielelläni teen lupauksia, jotka kestävät sitten lopun elämää....tai ainakin se on tavoite. Nyt vaan palaan normaaliin elämään aikatauluineen ja syömisineen. Eihän tuo ruokavalio nyt paljon normaalista poikennutkaan, mutta tuli ehkä herkuteltua vähän enemmän. Mutta sekin on sallittua. Ihanaa oli vaan myös olla. Siihen harvemmin on aikaa, nyt oli ja pidettiinkin pari lötköpötkö päivää eli ei tehty juuri mitään. Nautittiin ehkä pulkkamäestä ja tehtiin ruokaa, mutta muutoin kateltiin leffoja ja vaan oltiin. Sekin on joskus ihan paikallaan. Tästä alkaa taas se puurtaminen niin töissä kuin harrastusten parissakin. Etenkin kun on isot koitokset edessä....Niistä myöhemmin lisää.

Ehkä sen olen itselleni luvannut, että jos nyt kaikki menee niin kuin tässä on suunniteltu (tarkottaa kovaa treenaamista ja valmistautumista, kisoja jne.), niin olen luvannut itselleni kunnon kesäloman! Voin ottaa sitten paljon rennommin. Mutta aika näyttää, miten menee.

Pakko tässä on vähän kehaista Joliesta ostamaani konjakkisientä. Absolution L'Ebonge Konjak. 


Kasvot tulee tämän jälkeen ihanan pehmeiksi. Saunan jälkeen ensi pesen puhdistusaineella, kuorintavoidetta laitoin kasvoille ja tällä sienellä kävin kasvot läpi. Aivan ihana!!

Alkuillan ilotulitus


Ihanaa tulevaa vuotta 2015! Olkoon se täynnä iloa ja riemua!

Ei kommentteja: