tiistai 2. joulukuuta 2014

Laatuaikaa ystävien kanssa


Ihanaa järjestää jotain poikkeavaa, piristystä, näin keskellä pimeää aikaa! Vietimme viime viikolla ystäväiltaa Joliessa ja kyllä meitä hemmoteltiin! Tarjoilu oli yltäkylläistä ja opastus pikameikin maailmaan oli virkistävää ja mielenkiintoista. Aika kului nopeasti ihaillessa luonnonkosmetiikkaa. Ja tottahan tuli ostoksiakin tehtyä. Minä, joka ei koskaan käytä huulipunaa, ostin huulipunan päivävoiteen lisäksi. Aika kului siivillä! Mutta niinhän se aina hyvässä seurassa.... :) Jolieen voit tutustua tästä.

Jolien tarjonta


Huulipunan värin löytäminen


Laatuaikaa oli myös lauantaina parhaan ystäväni kanssa. Päätimme viikkoja sitten tehdä päiväretki eri sisustusliikkeisiin lähimaastossa. Erityisesti etsimme liikkeitä, jotka on perustettu navettoihin tms. Ja mitä ihanimpia paikkoja löysimmekään! Ehdimme neljässä tunnissa neljä liikettä. Maalla kun ei ole niin ruuhkaa ja pääse etenemään reippaasti. Tietää mihin mennä hakemaan sisustukseen piristystä kun sitä kaipaa. Ilta menikin mukavasti vielä ystäväni kanssa saunoen ja höpöttäen.

Kylmälän Lugnet Life & Living

Oitbacka, Country White


Ihania aikoja ystävien kanssa! Näitä on aivan liian vähän! Mutta onneksi kun niitä on, laatu korvaa määrän! Silloin nautitaan täysillä. Näihin minä en ainakaan ole liian vanha! <3

Ei kommentteja: